NAKON PLASMANA U FINALE! Sferopulos se pokupio i otišao!
Janis Sferopulos, Foto: Starsport©

auuu

NAKON PLASMANA U FINALE! Sferopulos se pokupio i otišao!

Trener Zvezde doneo radikalnu odluku

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su plasman u finale ABA lige pobedom u drugom meču polufinala plej-ofa nad ekipom Mege 94:69.

Posle meča, trener Zvezde Janis Sferopulos ušao je u raspravu sa PR-om domaćeg tima, okrenuo se i otišao sa konferencije za medije:

- Od druge četvrtine smo počeli da igramo bolje, pratili smo plan na kraju prvog poluvremena smo došli do dvocifrene prednosti, potom smo malo po malo povećavali prednost i tako smo dominirali na utakmici - rekao je Sferopulos, nakon čega je PR Mege upitao da li ima pitanja, što je zasmetalo Sferopulosu, pošto nije prevedeno ono što je rekao nakon prve rečenice.

- Ne, nisam završio, stao sam da prevedete. Prvo prevedete, prekinete me, sada ja pričam, a vi ne prevodite? Želite da prevedete ili ne? Zašto ste preveli prvi put?

Janis Sferopulos
Janis Sferopulosfoto: Mehmet Murat Onel / AFP / Profimedia

- Nisam želeo da vas prekidam - rekao je PR Mege.

- Ali ste to uradili - odgovorio je trener Zvezde, nakon čega je nastavio sa svojim izlaganjem.

- Mislim da je način na koji smo igrali meč pokazao koliko smo želeli da pobedimo, imali smo 22 asistencija i 11 izgubljenih lopti, igrali smo dobru odbranu i naterali smo protivnika na 19 grešaka i imali su 14 asistencija. Ovi brojevi pokazuju da Mega posle prve četvrtine nije mogla ničemu da se nada. Čestitam im na svemu što su uradili tokom sezone, napravili su sjajan posao sa svim ovim mladim i talentovanim igračima, odlična je organizacija. Što se nas tiče, imaćemo dan odmora, nakon čega ćemo početi da se spremamo za finale - rekao je Sferopulos, koji je nakon toga samo ustao i napustio konferenciju bez mogućnosti da novinari postave pitanja.

Bonus video:

00:24

Zvezda odbranila Žućkovu levicu

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.